Fordele ved en roterende skorstenshætte
Fordele ved en roterende skorstenshætte

Fordele ved en roterende skorstenshætte

Når det er koldt udenfor, er det rart at kunne tænde op i din brændeovn eller i din pejs. Men hvis det regner og blæser, er det måske ikke altid helt nemt. Har du derimod en aspirotor, vil det på alle tidspunkter være en komfortabel og nem oplevelse for dig at tænde op i brændeovnen.

Så hvis du oplever, at din brændings- eller optændingsproces bliver påvirket af dine omgivelser, kan det altså være nødvendigt med en roterende skorstenshætte, en røghætte eller en aspirotor. Der er nemlig rigtig mange fordele ved at investere i en roterende skorstenshætte til din skorsten.

 

Derfor bør du købe en roterende skorstenshætte
En roterende skorstenshætte er en hætte (røghætte og aspirotorhætte), der afhjælper røgnedslag. Dette sker med det samme efter monteringen. Det kan være yderst skadeligt og farligt, hvis røgen bliver slået tilbage i din skorsten og herefter presser røgen ind i hjemmet. Men heldigvis kan det undgås med hjælp fra en røghætte eller en aspirotorhætte.

Derudover kan en aspirotor i høj grad være med til at forbedre trækket i skorstenen. Vælger du at få monteret en aspirotorhætte i din skorsten, bliver der nemlig skabt et godt sug, når den roterer rundt i vinden. Dette giver et bedre træk i skorstenen, så du opnår flere fordele.

 

Ikke mindst sikrer det, at røgen ikke kommer ind i din bolig lige såvel, som at det bliver langt nemmere for dig at tænde op i din brændeovn eller din pejs. Du får derfor følgende fordele med en aspirotorhætte og en roterende skorstenshætte:

 

  • Afhjælper røgnedslag/modvirker vindnedslag i skorstenen
  • Beskytter mod slagregn
  • Giver et bedre træk i skorstenen
  • Gør det nemmere at tænde op
  • Skaber en mere jævn forbrænding
  • Gør det nemmere at indstille temperaturen på din brændeovn
  • Beskytter mod at glasset i en brændeovn bliver sodet til
  • Kan forhindre fugle i at komme ned i skorstenen, hvor de kan bygge en rede.

En røghætte afhjælper røgnedslag

En røgvender eller en røghætte er din garanti mod at undgå røg i dit hjem. Dette er en god sikkerhed at have, da det kan være farligt. Med en røgvender og røghætte er dig og din familie sikret mod, at vinden bliver slået ned i skorstenen og derved presser røgen ind i boligen igen.

 

At få røg ind i din bolig er ikke kun farligt. Men det vil også få dit hjem til lugte, hvilket kræver, at du bruger en masse tid på at gøre rent og lufte ud. Det er nemlig aldrig rart at gå rundt i et hjem, der lugter af røg.

 

Få en optimal beskyttelse mod slagregn i din skorsten med en røghætte
Den anden helt store fordel ved en røghætte er, at den hjælper med at beskytte mod slagregn i din skorsten. Det betyder, at røghætten fungerer som en form for beskyttelse mod regn.

 

På den måde undgår du, at dit ildsted bliver fyldt med fugt eller diverse rustskader. Hvis der er problemer med eksempelvis løbesod, kan det være en god idé at undersøge, om du skal investere i en røghætte. En røghætte kan nemlig også modvirke løbesod, da den holder regnen væk fra skorstenen.

 

Køb en roterende skorstenshætte i god kvalitet hos EasyVent.dk

At have problemer med optændingen, løbesod, røg i hjemmet eller lignende er aldrig rart. I disse tilfælde er det vigtigt, at du får styr på, hvad der kan afhjælpe problemet. Rigtig mange gange kan en røghætte være en god løsning. Hvis du er på udkig efter en røghætte i god kvalitet, finder du det her hos EasyVent.dk.

 

Vi rådgiver og vejleder dig gerne, så du ender med den helt rette til din bolig. Har du spørgsmål, sidder vi klar til at svare på dem. For os er det nemlig vigtigt, at du tager det helt rigtige valg første gang, når det kommer til valg af en aspirotorhætte.

 

Vi forhandler røghætter i flere størrelser og materialer, så der er en model til ethvert behov. I dag bliver der ofte brugt en topafdækning til skorsten, når der bliver bygget eller renoveret en skorsten. Men hvis du leder efter et funktionelt og billigt alternativ, er dette produkt lige noget for dig.

oprettet d. under Skorstenshætter


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar