Sådan skal du ventilere dit badeværelse

Sådan skal du ventilere dit badeværelse

For at du kan opretholde et godt indeklima på dit badeværelse, skal du hele tiden sørge for, at rummet er ventileret på bedste vis. Det gør du ved at sørge for, at den fugtige luft bliver fjernet fra dit badeværelse til alle tider.

Når du skal have fjernet fugtig luft fra badeværelset, skal du have en naturlig ventilation eller en mekanisk ventilation alt efter, om du har et nyt eller et gammelt badeværelse. Både nye og gamle badeværelser skal leve op til bygningsreglementets krav om ventilation.

Bygningsreglementets krav til mekanisk ventilation er, at den fugtige luft skal fjernes med 15 liter pr. sekund (volumenstrøm). Er der tale om naturlig ventilation, skal den foregå gennem en aftrækskanal med et kanaltværsnit på mindst 200 kvadratcentimeter.

Find din ventilation hos EasyVent.dk

Efter du har læst vores artikel, er du forhåbentligt blevet klædt godt på til at vælge den rette ventilation til dit badeværelse. Hos EasyVent.dk kan du finde mekanisk ventilation, der kan dække netop dine ønsker og behov.

Du finder forskellige typer af mekanisk ventilation således, at du kan få den model, der passer bedst til dig. Alle vores badeværelsesventilatorer er fremstillet i et flot og tidløst design samt i en høj kvalitet, så du kan have glæde af din ventilator i mange år frem i tiden.   
På vores side kan du tage et kig på lækre badeværelsesventilatorer i mange forskellige farver for at finde den helt rigtige for dig. Du finder ligeledes en masse gode videoguides, så du kan få meget mere at vide om badeværelsesventilatorer. Er der noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at tage kontakt til os hos EasyVent.dk.

oprettet d. under Badeværelsesventilatorer


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar