Hvordan monterer jeg en aspirotor til skorstenen?

Hvordan monterer jeg en aspirotor til skorstenen?

Hvis du har en brændeovn eller en pejs, der er i brug, bør du have en aspirotor til skorstenen – også kaldt for en skorstenshætte, røghætte og røgvender. Dette har primært at gøre med brandsikkerhed.

Aspirotorhætter hjælper nemlig med at forhindre gnisterne fra din brændeovn og din pejs i at trænge ud på dit tag m.m. Desuden forhindrer den også fugle i at søge tilflugt i din varme skorsten.

Som du kan se, er der mange fordele ved skorstenshætter – og disse er kun nogle af dem. Overvejer du at købe en aspirotor til skorstenen, undrer du dig måske over, hvordan du overhovedet får den monteret. Det kan du læse meget mere om lige her.

Har jeg brug for en aspirotorhætte?

Inden du køber en aspirotorhætte, er det en fordel at finde ud af, om du overhovedet har brug for den. I de fleste tilfælde anbefales det dog stærkt, at du får installeret en skorstenshætte. Dette er på grund af dens mange fordele.

Ikke nok med at den øger brandsikkerheden, så kan den også hjælpe med at undgå diverse sundhedsproblemer. En skorstenshætte afhjælper røgnedslag, så der ikke kommer røg ind i din bolig. Det er selvfølgelig ikke godt for dig og din familie ligesom, at det ikke er godt for din bolig.

Så hvis du har et ildsted, du regelmæssigt bruger, bør du klart tænke over, om din næste investering bør være en aspirotorhætte til din skorsten.

oprettet d. under Skorstenshætter


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar