Ventilator med bevægelsessensor

Det er altid dejligt at komme ind på et badeværelse, hvor indeklimaet er sundt. For at have et sundt indeklima i dette vådrum skal du have en eller anden form for ventilator. Det kan eksempelvis være en ventilator med bevægelsessensor.

Denne type ventilator er smart, da den tænder, når sensoren registrerer en bevægelse. Du er derfor ikke afhængig af at skulle tænde for lyset eller trække i en snor som med andre ventilatorer. En ventilator med bevægelsessensor er et rigtig godt valg, hvis du gerne vil have din badeværelsesventilator til at køre, så snart du er i rummet.

Bevægelsessensoren sidder godt gemt bag på ventilatoren så, at den ikke skærmer for ventilatorens flotte og stilrene design. Sensoren er meget følsom, og bruger mikrobølger til at måle enhver bevægelse. 

preload spinner

En elegant ventilator med et tidløst design i flere størrelser

Har du set dig varm på en ventilator med bevægelsessensor, kan du glæde dig over, at den findes i flere størrelser. Der er derfor en stor sandsynlighed for, at du - her på siden - finder modellen, der passer præcist til dit badeværelse. 

Denne type af ventilator kommer i elegant og tidløst design, der passer perfekt ind på alle badeværelser uanset indretningsstilen. Rent faktisk er vores ventilator med bevægelsessensor et dekorationselement i sig selv, da du kan finde den i 15 flotte farver og materialer.

På den måde kan du få glæde af denne badeværelsesventilator på flere måder. Den er en fryd for øjet, og så sørger den for, at luftfugtigheden på dit badeværelse holdes nede med henblik på et sundt indeklima.

Fordele og ulemper ved en ventilator med bevægelsessensor

Har du tænkt, at du skal have en ventilator med bevægelsessensor på dit badeværelse, bør du kende til dens fordele og ulemper. Det sikrer, at du bedre kan beslutte, om det er en ventilator for dig, eller om du skal tage et kig på en af vores andre typer af badeværelsesventilatorer. Du får disse fordele med en ventilator med bevægelsessensor:

  • En ventilator med bevægelsessensor tænder automatisk, når den registrerer en bevægelse.
  • Du glemmer aldrig at starte eller slukke for din badeværelsesventilator.
  • Bevægelsessensoren er ikke synlig.
  • Du har mulighed for også at få den koblet på lyset eller betjene den manuelt via vægkontakt.
  • Velegnet på et badeværelse, et gæstetoilet, sommerhuset, brusekabinen, køkkenet, kælderen, bryggerset og mange andre steder.

En af ulemperne ved en ventilator med bevægelsessensor er, at du ikke kan være sikker på, at den er aktiveret længe nok. Er din badeværelsesventilator ikke i gang længe nok til at fjerne al fugten, er den ikke optimal i forhold til et sundt indeklima. 

Desuden skal du være opmærksom på, at hvis ventilatoren er monteret med fronten mod en dør, tænder den, når den registrerer bevægelse på den anden side af døren. Det kan give et unødigt forbrug af strøm. 

Nem og tryg online handel hos EasyVent.dk

EasyVent.dk har en mission om, at det skal være nemt og trygt at handle hos os. Har du brug for en ventilator til badeværelset og spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan fange os på tlf. 30 14 11 40 eller via e-mail: info@easyvent.dk.

Vi har også sørget for hurtige videoguides, du kan kigge på. De er til for at give dig flest mulige informationer om ventilatorer til badeværelset. Kig dem derfor igennem for at se, om du også kan hente hjælp der. 

Er en ventilator med bevægelsessensor ikke den rette type badeværelsesventilator for dig og dit badeværelse? Så bør du tage et kig på vores andre kategorier med ventilatorer til badeværelset. Vi er sikre på, at du kan finde den optimale badeværelsesventilator i en af nedenstående kategorier: