Ventilator med hygrostat (fugtstyret)

Her kan du kigge nærmere på vores smarte ventilatorer med hygrostat. En ventilator med hygrostat er meget nyttig, da den er helt selvkørende. Du skal derfor ikke tænke på, om der bliver luftet godt nok ud på dit badeværelse eller i andre rum, hvor der til tider kan være fugtigt. 

Med en ventilator med hygrostat får du nemt ved at kontrollere luftfugtigheden i et specifikt rum. Denne type ventilator tænder nemlig helt automatisk, når fugtniveauet er for højt. Ventilatoren slukker derefter af sig selv, når niveauet af fugt er faldet til et sundhedsmæssigt godt niveau.

En ventilator med hygrostat er altså den ultimative form for ventilator i mange tilfælde. Den sørger for et godt og sundt indeklima samtidig med, at den sparer dig for unødvendig brug af strøm, da den slukker automatisk. Tag et kig på vores udvalg af ventilatorer, så du hurtigt kan finde din nye ventilator.

 

preload spinner

Stilren og støjsvag ventilator i mange farver

Har du brug for en opgradering af din gamle ventilator på badeværelset? Måske er du i gang med at renovere eller bygge et nyt badeværelse? Så prøv at tjekke vores stilrene ventilator med hygrostat ud. 

Vi har nøje udvalgt denne ventilator således, at der er noget for enhver smag. Den samme ventilator fås nemlig i flere størrelser, 15 flotte farver og i et tidløst design, der holder år efter år. Derudover er vi gået efter en støjsvag model, så du kan nyde at være på dit badeværelse, når ventilatoren kører.  

Fordele og ulemper ved en ventilator med hygrostat

Uanset hvilken type af ventilator du vælger, vil der være både fordele og ulemper ved den. Du bør derfor læse mere om de enkelte typer af ventilatorer. Derved bliver du nemlig klædt på til at foretage det mest optimale valg for dig og dit badeværelse. Der findes mange fordele ved en ventilator med hygrostat. Disse fordele er følgende:

  • Du skal intet gøre for et godt indeklima, da fugtsensoren i ventilatoren registrerer damp og øget fugtighed.
  • Ventilatoren aktiveres og slukkes helt automatisk ved hjælp af den indbyggede fugtsensor.
  • Du kan også vælge, at ventilatoren bliver koblet til lyset i rummet eller til en vægkontakt således, at den kan tændes manuelt ved øvrige behov.
  • Fugtstyringen kan indstilles manuelt efter behov.
  • Ventilatoren kan justeres så lavt ned, at den er brugbar på et badeværelse. Desuden kan den også bruges i en kælder, der er præget af fugt, hvor du ønsker udluftning ved selv en lav luftfugtighed.
  • Ventilatoren bruger ikke unødig energi, da den slukker automatisk.
  • Ventilatoren kan installeres på badeværelset, et gæstetoilet, i brusekabinen, i bryggerset, i køkkenet, i en kælder m.m.

Kigger vi nærmere på ulemperne for en ventilator med hygrostat, er det, at du skal være meget opmærksom på at indstille følsomheden for fugt korrekt. Det sørger nemlig for, at den er mest mulig effektiv. 

Bestil din tidløse og holdbare ventilator til badeværelset hos EasyVent.dk

Har du brug for en ventilator, kan du nemt få bestilt en ny model hos EasyVent.dk. Vi leverer din ventilator inden for 1 til 2 dage til en fast fragtpris, så det er både hurtigt og billigt for dig.

Tænker du ikke, at en ventilator med hygrostat er den rette ventilator, vil vi gerne opfordre dig til at tage et nærmere kig på vores andre kategorier med ventilatorer. Vi er sikre på, at du kan finde den rigtige i en af de følgende kategorier:

Opstår der spørgsmål, når du kigger på vores ventilatorer, eller har du brug for hjælp til at vælge? Så må du meget gerne kontakte os, da vi står til din rådighed. Du kan kontakte os på tlf. 30 14 11 40 eller via e-mail: info@easyvent.dk.