Ventilator med forsinket timer

Badeværelset er som regel det vådeste og mest fugtige rum i dit hjem. På et badeværelse er der nemlig altid en hel del aktivitet i løbet af dagen - En dampende bruser, et toilet, en vandhane - alle bidrager til en høj luftfugtighed.

Og med meget fugt kommer potentielle problemer. Fugt er ikke godt for dit badeværelse, da du kan risikerer, at det fører til skimmelsvamp i loftet samt i væggene. Skimmelsvamp kan være sundhedsskadeligt, og du bør derfor undgå det, da det i værste tilfælde kan gøre dig og din familie syge.

Heldigvis kan korrekt badeværelsesventilation holde luftfugtigheden og de deraf følgende problemer i skak. For at forhindre forhøjet luftfugtighed og risikoen for skimmelsvamp på badeværelset skal du derfor bruge en ventilator. 

Et godt vælg er en ventilator med forsinket timer. Vil du se nærmere på denne ventilator, skal du tage et kig på her på siden.

preload spinner

Vælg en ventilator, der passer perfekt til dit badeværelse

Hvilken badeværelsesventilator du bør vælge, afhænger af dine præferencer og behov. Du kan blandt andet tage et kig på vores ventilator med timer, der er effektiv, men samtidigt er fremstillet i et flot og holdbart design. 

Det vil sige, at du med denne ventilator ikke kun får en effektiv model ind i dit hjem. Den vil også pynte på badeværelset takket være dens stilrene og tidløse udseende, hvilket er en fordel. 

Vores ventilator med forsinket timer fås i flere størrelser. Desuden kan du vælge mellem 15 forskellige farver, så du kan vælge den farve, der komplementerer dit badeværelse på bedste vis. Yderligere er ventilatoren støjsvag samt et CE- og EAC-godkendt produkt.

 

Fordele og ulemper ved en ventilator med forsinket timer

Vælger du en ventilator med forsinket timer, styrer du selv, hvornår ventilatoren skal være aktiveret samt i hvor lang tid. 

Når en ventilator med forsinket timer får strøm, bliver den aktiveret. Men i og med at netop denne model har forsinket start og en indbygget timer, forsætter ventilationen efter, at lyset slukkes. 

Det er muligt at justere forsinkelsen og køretiden fra mellem 2 og 23 minutter. Herved kan du undgå, at ventilatoren er i brug, når du er på dit badeværelse. Du opnår følgende fordele ved en ventilator med forsinket timer:

  • Ventilatoren starter ikke med det samme, når den får strøm. Der går et par minutter inden start. Du kan selv indstille, hvornår den skal starte fra mellem 2-23 minutter. 
  • Når ventilatoren er gået i gang, fortsætter den med at køre i en specifik periode. Denne periode kan indstilles fra mellem 2-23 minutter.
  • Ventilatoren kan bruges på dit badeværelse samt i andre fugtige miljøer. Det kan eksempelvis være i et bryggers, et køkken, et gæstetoilet, et vådrum, i en bruser m.fl.
  • Ventilatoren er forsynet med to faser: Den ene skal konstant have strøm, hvor den anden skal bruges til aktivering.

Selvom en ventilator med forsinket start er en smart løsning, er det måske ikke den optimale ventilator for dig. Den største ulempe ved denne model er, at den ikke sørger for at lufte ud efter eksempelvis et bad på et tidspunkt, hvor du ikke har indstillet den til at gå i gang.

 

Køb din nye ventilator med forsinket timer her hos os

Det er alfa og omega, at du har udstyret dit badeværelse eller et andet fugtigt rum med en ventilator. Måske skal det være vores ventilator med forsinket timer? Er det ikke den bedste mulighed for dig, kan du tage et kig på vores andre smarte ventilatorer. Vi har en badeværelsesventilator for enhver smag samt til ethvert behov:

Uanset om du vælger vores ventilator med forsinket timer eller en af de andre ventilatorer, rådgiver og vejleder vi dig gerne. Du kan ringe til os på tlf. 30 14 11 40. Alternativt kan du kontakte os via e-mail: info@easyvent.dk.