Ventilator med snoretræk tænd/sluk

Der er ikke mange, som tænker over, hvor meget et badeværelse egentligt bliver brugt hver dag. Er I en familie, er der faktisk en heftig aktivitet i netop dette rum. Lægger du tiden brugt på bad, toiletbesøg, vask af hænder m.m. sammen, bliver det til mange timers ophold på badeværelset. 

Badeværelset er et vådrum, som involverer, at der er meget vand i de aktiviteter, der foregår. Det indebærer, at der opstår fugt og damp. Denne fugt og damp kan forårsage eksempelvis skimmelsvamp på badeværelset. Opstår der skimmel på badeværelset, har du ikke et sundt indeklima. 

For at opretholde et sundt indeklima på dit badeværelse skal du sørge for, at det er ventileret tilstrækkeligt. Det kan du eksempelvis gøre ved at have en ventilator med snoretræk til tænd og sluk. Denne form for ventilator er perfekt til dig, hvor ventilatoren ikke kan kobles sammen med lys. 

preload spinner

Få vores tidløse og funktionelle ventilator med snoretræk hjem til dig

Skal din badeværelsesindretning hænge sammen helt ned til den mindste detalje? Så bør du kigge nærmere på denne stilrene ventilator. 

Vores ventilator med snoretræk er i et tidløst design, der passer godt ind i alle former for indretningsstile. Ventilatoren er yderst funktionel, men samtidigt et dekorationselement på badeværelset takket være dens design og den smarte metalsnor. 

Derudover har du 15 forskellige farver at vælge mellem og flere størrelser. Det burde derfor være nemt for dig at finde netop den ventilator, der skal hjem og hænge på dit badeværelse. 

Vores ventilatorer med snoretræk er et populært valg blandt vores kunder, da de er billige og nemme at montere og installere. Samtidig er det en badeværelsesventilator, hvor du har den fulde kontrol over, hvornår den skal være aktiveret, og hvornår den ikke skal være aktiveret.

Fordele og ulemper ved en ventilator med snoretræk til tænd og sluk

Som med så meget andet er der naturligvis både fordele og ulemper ved en ventilator med snoretræk til tænd og sluk. Det er vigtigt, at du er bekendt med disse, da det hjælper dig til at vælge den rigtige ventilator. 

En badeværelsesventilator er nemlig ikke bare en badeværelsesventilator. Der findes flere typer, hvorfor du altid kan finde en variant, der passer til dig og dine behov. En ventilator med snoretræk til tænd og sluk har disse fordele:

  • Det er dig, der styrer, hvornår ventilatoren skal tændes og slukkes.
  • Det er muligt kun at have ventilatoren i gang.
  • Ventilatoren er ideel til steder, hvor en ventilator ikke kan kobles på lyset, eller hvor der ikke er mulighed for at føre strøm til en kontakt.
  • Kan anvendes mange steder, da den ikke har brug for strøm.
  • Kan monteres i alle typer vådrum.

Det er altså yderst nemt at styre tænd- og slukfunktionen, da det gøres ved at trække i den elegante metalsnor. Men dette kan også være en ulempe, da du nemt kan komme til at glemme at tænde for din ventilator, så du ikke får glæde af dens effekt. 

Køb en badeværelsesventilator i høj kvalitet hos EasyVent.dk

Hos EasyVent.dk går vi meget op i kvaliteten af vores produkter. Alle vores badeværelsesventilatorer er derfor i en meget høj kvalitet. Herved er du sikret, at du har en ventilator på badeværelset i mange år. 

Har du spørgsmål til vores ventilator med snoretræk, er du altid velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 30 14 11 40 eller via e-mail: info@easyvent.dk. Vi hjælper dig nemlig gerne med at foretage det rette køb af ventilator for dig. 

Synes du ikke, at en ventilator med snoretræk er noget for dig, kan du tage et kig på vores store udvalg af andre ventilatorer. Der er følgende kategorier med ventilatorer hos EasyVent.dk: