Ventilator med timer

I betragtning af rummets art og hvad det bruges til, er dit badeværelse som et af de fugtigste  rum i dit hjem. Det er derfor meget vigtigt at sikre, at alle badeværelser i dit hjem er godt ventileret.

Korrekt ventilation af badeværelset vil ikke kun begrænse fugt og damp, men det vil også hjælpe med at forhindre forekomst af skimmelsvamp. En ventilator på badeværelset er altså essentiel, da skimmelsvamp kan være sundhedsskadeligt for både dig og din familie.

Du finder flere forskellige badeværelsesventilatorer på markedet, hvor en af modellerne er en ventilator med timer. Med en ventilator med timer får du en praktisk og brugervenlig ventilator, der effektivt kan være med til at begrænse fugten og dampen lige såvel som risikoen for skimmelsvamp. 

Læs mere om vores ventilator med timer lige her for at finde ud af, om det er den rette løsning for dig.

 

preload spinner

Vælg en tidløs ventilator til dit badeværelse

At vælge den rette ventilator til dit hjem er ikke altid helt nemt. Dog mener vi, at det er alfa og omega, at ventilatoren både er effektiv og stilren. Det er netop, hvad du finder her hos os. 

Vi forhandler nemlig en ventilator med timer i høj kvalitet, der ventilerer dit badeværelse til perfektion, mens den ligeledes er fremstillet i et flot design. På den måde behøver du ikke at gå på kompromis med hverken kvaliteten, designet eller ydeevnen ved valg af din næste ventilator.

Her på siden finder du vores ventilator med timer, der kommer i flere størrelser samt i 15 forskellige farver. Derudover er ventilatoren støjsvag, så du ikke bliver generet af lyden. Sidst men ikke mindst er alle vores ventilatorer CE- og EAC-godkendte produkter, hvilket er din sikkerhed for, at de overholder alle gældende love og regler på området.

 

Fordele og ulemper ved en ventilator med timer

Med en ventilator med timer får du en model, hvor det er muligt selv at bestemme, hvor lang tid ventilatoren skal være tændt, samt hvornår den skal være tændt. Det er eksempelvis en fordel at sørge for ventilation på de tidspunkter, hvor der bliver gået i bad.

Badeværelsesventilatoren bliver altså aktiveret og starter, når den får strøm. Men i og med at denne model kommer med en indbygget timer, vil den fortsætte med at køre i et interval på mellem 3 til 23 minutter efter, lyset er blevet slukket. Der er rigtig mange fordele ved at vælge en ventilator med timer. Disse er følgende:

  • Ventilatoren fortsætter med at køre i en bestemt periode efter aktivering.
  • Ventilatoren kan bruges på badeværelset samt i andre rum såsom på et gæstetoilet, en bruser, et vådrum, en kælder, et køkken eller bryggers.
  • Timeren kan indstilles manuelt.
  • Ventilatoren har to faser: Mens den ene konstant skal have strøm, skal den anden bruges til aktivering.

Dog er det værd at bemærke, at denne type af ventilator ikke er for alle – især hvis dit badeværelse ikke er forsynet med et vindue. Du skal huske på, at timerfunktionen ikke nødvendigvis er den bedste løsning for dig. Har du sat timeren til morgen og aften, og tager du eksempelvis et bad om eftermiddagen, er det ikke optimalt. 

 

Overvej en ventilator med timer fra EasyVent.dk

Er du på udkig efter en ventilator med timer? Så kan vi hos EasyVent.dk hjælpe dig. Vores ventilator er en effektiv og god løsning for dig. Hvis du alligevel ikke foretrækker denne type af ventilator, kan du i stedet tage et kig på vores andre ventilatorer:

Mangler du svar på et spørgsmål, eller ønsker du rådgivning i forhold til valg af din ventilator, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os på tlf. 30 14 11 40 eller via e-mail: info@easyvent.dk.