Køb den rigtige ventilator til dit badeværelse

Køb den rigtige ventilator til dit badeværelse

Alle badeværelser bør have en badeværelsesventilator. Badeværelsesventilatoren sørger nemlig for frisk luft samt, at du undgår fugt og damp på badeværelset. Der findes flere forskellige typer af ventilatorer på markedet.

Det kan derfor virke overvældende, når du skal i gang med at tage en beslutning om, hvilken ventilator der er den rette for dig og din familie. Herunder finder du en guide, der forklarer dig forskellen på de forskellige badeværelsesventilatorer.

Vælg mellem flere forskellige badeværelsesventilatorer

At vælge den mest optimale løsning for dig og din familie kræver grundige overvejelser. Du bør ikke bare vælge den første og den bedste ventilator, men tænke over, hvad der rent faktisk vil fungere bedst for dig. Nedenfor finder du forskellige ventilatorer, du kan vælge til dit badeværelse.

En standardventilator er en enkel og effektiv løsning

Med en standardventilator kan du helt selv styre ventilationen på badeværelset. Dette er ofte en billigere løsning og kan være et rigtig godt valg for dig, der ønsker at have den fulde kontrol. Denne type af ventilator går nemlig kun i gang, når du tænder for den ligesom, at du selv skal slukke den.

Det kan blandt andet være, at du ønsker en ventilator, der bliver tændt på samme tid som lyset på badeværelset. Eller måske ønsker du bare en helt enkel badeværelsesventilator, som du tænder og slukker ved at trække i en snor. I så fald bør du vælge at investere i en standardventilator.

Her hos EasyVent.dk har vi to standardventilatorer: Ventilator med snoretræk tænd/sluk og ventilator med standard tænd/sluk.

Opnå en automatisk styring af fugten med en ventilator med hygrostat

Ønsker du, at din ventilator skal tænde og slukke afhængig af luftfugtigheden på badeværelset, bør du vælge en ventilator med hygrostat. Denne type af ventilator registrerer nemlig automatisk fugtniveauet på dit badeværelse.

Det vil sige, at den eksempelvis aktiveres pr. automatik, når du er i bad, da fugtigheden på dette tidspunkt bliver for høj. Desuden vil sådan en ventilator typisk først slukke igen, når fugtigheden er på et normalt niveau igen. Du kan selv indstille fugtstyringen alt efter, hvornår din ventilator skal tænde og slukke.

Er du interesseret i en fugtstyret ventilator, skal du kigge nærmere på vores ventilator med hygrostat.

Lad din ventilator tænde automatisk med hjælp fra en sensor

En ventilator med sensor er et godt valg for dig, der ofte ikke tænker over at tænde for den. Med denne type af ventilator skal du nemlig ikke tænke på det, da den automatisk går i gang, når der registreres en bevægelse på badeværelset.

Sensoren gør brug af mikrobølger for at måle bevægelser, så den ved, hvornår den skal tænde og slukke igen. Derudover er sensoren typisk indbygget i ventilatoren, så det ikke er muligt at se den.

Vi forhandler en ventilator med bevægelsessensor, der helt automatisk tænder, når du træder ind på dit badeværelse.

Hav fuld kontrol med en ventilator med timer

Har du et ønske om, at din ventilator skal være i gang i et specifikt antal minutter efter, at du ikke er på badeværelset mere, bør du vælge en ventilator med timer. Med denne ventilator kan du indstille timeren efter behov.

Når ventilatoren stadig kører, efter du har forladt badeværelset, er der en større chance for, at den fugtige luft bliver fjernet optimalt. En ventilator med timer fås i flere forskellige modeller, så du kan vælge din foretrukne.

Hos EasyVent.dk forhandler vi to modeller. Du finder en almindelig ventilator med timer samt en ventilator med forsinket timer. Der er forskel på disse to ventilatorer, så du kan vælge den, du mener vil være bedst på netop dit badeværelse.

Få hjælp til at vælge din nye badeværelsesventilator

Da der findes så mange modeller af badeværelsesventilatorer på markedet, kan du hurtigt føle, at du ikke ved, hvad der egentligt vil være bedst for dig og din familie. Og det kan vi godt forstå.

Er du i tvivl om dit valg, eller har du spørgsmål til de forskellige ventilatorer her hos EasyVent.dk, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og vejleder dig til at finde den helt rigtige ventilator.

oprettet d. under Badeværelsesventilatorer


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar